Hymnologian ja liturgiikan seura

Oletko kiinnostunut virsistä ja jumalanpalveluksista? Haluatko tietää niiden historiasta ja nykykäytännöistä meillä ja muualla? Haluatko saada tietoa viimeisimmästä tutkimuksesta ja osallistua keskusteluun? Tervetuloa mukaan!

Vuonna 1995 perustettu Hymnologian ja liturgiikan seura edistää hymnologian ja liturgiikan tutkimusta ja harrastusta julkaisemalla tutkimuksia ja muuta materiaalia, järjestämällä seminaareja ja tapahtumia sekä tekemällä yhteistyötä yliopistojen ja järjestöjen kanssa kotimaassa ja ulkomailla. 

Hymnologian ja liturgiikan seura on tieteellinen yhdistys, jonka jäseninä on tutkijoita ja opiskelijoita eri tieteenaloilta, jotka kytkeytyvät virsien ja jumalanpalveluselämän tutkimukseen, sekä alan ammattilaisia ja harrastajia.

Image
Kuva säännöistä
Uutiset|20.6.2023
Hymnologian ja liturgiikan seuran kevätkokouksessa hyväksyttiin seuran uudet säännöt, jotka tulivat voimaan 27.4.2023 Sääntöjen suurin muutos koski seuran kokouksia: kevät- ja syyskokousten sijasta jatkossa pidetään vuosittain vain vuosikokous.
Image
TUTP 2024
Tapahtumat|20.6.2023
Teologian ja uskonnontutkimuksen päivät järjestetään keväällä 2024 kolmatta kertaa. Kokoonnumme alan tieteellisten seurojen yhteiseen konferenssiin 22.–24.5.2024 Turussa.